De totaal oplossing voor alles ICT!
SmartConsult helpt u bij het plannen, plaatsen en opvolgen van uw beveiliging, netwerk, wifi en infrastructuur.

Wij hebben een gamma van standaard tot high-end kwaliteit producten op maat gericht voor uw noden.

Camera bewaking & security

Bewakings camera’s en beveiligings installaties worden een standaard in beide thuis en bedrijfsomgevingen. Onze experts helpen u de correcte keuze te maken voor uw omgeving, ruimte en budget.

Wij zorgen voor de installatie, programmatie en uitleg van uw camera systeem zoals de correcte plaatsing, bekabeling en live monitoring op uw mobiel toestel.

Wi-Fi & Netwerken
Ervaar het internet in alle comfort
Niets is dezer dagen belangrijker dan een goede connectiviteit; de experts van SmartConsult bekijken samen met u het hart van alles ICT: het netwerk.
Wi-Fi Access Points
Op basis van budget, layout en surveys bekijken we de meest optimale oplossing voor het plaatsen van uw WiFi access points, al dan niet bekabeld of mesh (draadloos).
Bekabelde netwerken
Alles begint natuurlijk bij het bekabeld netwerk, daar de snelheid altijd bepaald word door de traagste component. SmartConsult plaats netwerkswitchen, routers en firewalls van de hoogste kwaliteit voor het doel van het netwerk.
Digital Signage voor uw zaak
Makkelijk voor uw klanten
Een prijslijst van uw zaak digitaal weergeven en die makkelijk aan te passen is?
Bestellingen van de klanten op het grote scherm tonen om de communicatie met de klant te waarborgen? Met SmartConsult Digital Signage kan het!
Aangepaste advertenties
Wilt u een (bedrijfs)actie of korting promoten?

Of misschien adverteerders de kans geven in uw zaak hun producten te promoten. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Neem contact op met onze Consult diensten voor meer info.

Uw eigen website
Bereik vergroten
We leven in een digitaal tijdperk waar iedereen steeds verbonden is met elkaar. Smart Consult helpt je graag met de opstart / creatie van uw website.
Webwinkel
Uw producten ook online verkopen?

Wij integreren de laatste technologieën zodat u op een gebruiksvriendelijke manier uw producten kan verkopen en een duidelijk overzicht hebt van de gegenereerde inkomsten, bestellingen, …

Responsive & Gebruiksvriendelijk
“Responsive” oftewel “Een flexibele website die bruikbaar en zichtbaar is op ieder soort toestel”. Dat is ons streefdoel. Mensen moeten ten allen tijde uw website kunnen raadplegen. Thuis vanop de PC of aan de bushalte op de Smartphone. Contacteer ons voor meer info en de mogelijkheden.
Als IT partner bieden wij ook:
Workstations (laptops, desktops,..)
Netwerk & Server beheer
Cloud
Mail
Telefooncentrales & VOIP

    Interesse in onze Consult diensten? Neem dan contact op met ons!

    Verzend!
    Verzend!